ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες σε καμβά για κουζίνα

Η κουζίνα ήταν πάντα ένας χώρος τον οποίο συνήθως ξεχνάμε να διακοσμήσουμε. Θεωρώντας ότι είναι ένας χώρος που χρησιμοποιείται κυρίως για το μαγείρεμα συνήθως δεν δίνουμε βάση στη διακόσμηση του και προσπαθούμε να τον κάνουμε όσο το δυνατόν πιο χρηστικό και λειτουργικό.

πίνακας σε καμβά για την κουζίνα με χυμό

Μπορείτε όμως πολύ εύκολα να δώσετε μία νέα πνοή στο χώρο σας και να τον κάνετε ένα μέρος εξίσου όμορφα διακοσμημένο όσο το υπόλοιπο σπίτι. Οι πίνακες σε καμβά για κουζίνα είναι η ιδανική επιλογή για να κάνουν πιο μοντέρνα την κουζίνα σας. Τα θέματα που μπορείτε να επιλέξετε ποικίλουν.

πίνακες σε καμβά για την κουζίνα με φρούτα

Μπορείτε να επιλέξετε θέματα τα οποία ταιριάζουν με την κουζίνα σας και θεματικά και χρωματικά. Οι πίνακες σε καμβά με φαγητά είναι ιδανικοί για την κουζίνα σας και ταιριάζουν απόλυτα με το συγκεκριμένο δωμάτιο.

πίνακες σε καμβά για κουζίνα με ντόνατς

Οι πίνακες σε καμβά για την κουζίνα μπορεί να είναι και πίνακες με καφέδες ή με διάφορα φυτά. Μπορεί να περιέχουν ζωγραφιές με ζώα ή με τοπία.

πίνακας σε καμβά με σοκολατάκια για την κουζίνα

Μπορεί να έχουν φωτογραφίες από νησιά, από ταινίες ή ακόμα και μόνο συγκεκριμένες φράσεις σε σχέση με το φαγητό αλλά και άσχετες. Το σίγουρο είναι ότι ένας πίνακας με καμβά θα αλλάξει αμέσως την κουζίνα σας προς το καλύτερο!