ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Διάσημοι πίνακες σε καμβά

Ποιος δε θα ήθελε ένα διάσημο πίνακα να κοσμεί το δωμάτιο του ή το σαλόνι του? Ποιος δε θα ήθελε να έχει ένα αντίγραφο ενός τοπίου του Μονέ ή ένα δείγμα της αφηρημένης τέχνης του Πικάσο στην κρεβατοκάμαρα του?

Πίνακας σε καμβά με σχήματα

Όλοι οι διάσημοι πίνακες δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακοί αν αποτυπωθούν στο ύφασμα του καμβά. Βάζοντας ένα διάσημο πίνακα σε καμβά γλιτώνετε τα έξοδα ενός «ποιοτικού» αντιγράφου και κερδίζετε πολλά επιπλέον οφέλη.

Διάσημος πίνακας σε καμβά με πινελιές

Μπορείτε να παραγγείλετε διάσημους πίνακες σε καμβά σε ότι μέγεθος και διαστάσεις εσείς επιθυμείτε και θεωρείτε ότι ταιριάζουν στο μέρος που θέλετε να τους τοποθετήσετε.

Διάσημοι πίνακες σε καμβά με χρώματα

Επιπλέον το ύφασμα του καμβά είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και είναι βέβαιο ότι ο πίνακας θα αντέξει για πολλά χρόνια χωρίς να φθαρεί. Ακόμα η πολύ καλή τιμή τους θα σας δελεάσει να αγοράσετε πάνω από έναν διάσημο πίνακα ώστε να τους τοποθετήσετε σε διάφορα μέρη του σπιτιού σας.

διάσημος πίνακας σε καμβά με τον Οδυσσέα και τις Σειρήνες

Τέλος οι διάσημοι πίνακες σε καμβά είναι ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό δώρο. Αν έχετε βαρεθεί να κάνετε τα κλασσικά δώρα και θέλετε να κάνετε τη διαφορά ένας διάσημος πίνακας σε καμβά είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε. Είναι ένα οικονομικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό δώρο που θα ενθουσιάσει όλες τις ηλικίες.