ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες σε καμβά με θέμα την Αθήνα

Η χώρα μας έχει τόσο όμορφα μέρη που αν όχι όλα τα περισσότερα από αυτά έχουν αποτυπωθεί σε ζωγραφικούς πίνακες. Όλοι έχουμε δει καρτ ποστάλ, πίνακες ζωγραφικής, αφίσες ή αυτοκόλλητα με θέμα διάφορα μέρη στην Ελλάδα. Όσον αφορά τώρα την Αθήνα, το κυριότερο θέμα ζωγραφικής που αντλείται από την περιοχή της είναι φυσικά εικόνες του Παρθενώνα από διάφορες οπτικές γωνίες.

πίνακας σε καμβά με την Αθήνα και την ακρόπολη

Το μεγαλειώδες μνημείο αποτελεί αγαπημένο θέμα Ελλήνων αλλά και των ξένων επισκεπτών στη χώρα μας που σπεύδουν γρήγορα να προμηθευτούν οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν. Άλλο θέμα από τα μέρη της Αθήνας που αποτυπώνεται συνήθως σε πίνακες είναι τα σοκάκια της Πλάκας κάτω από την Ακρόπολη και γενικότερα ο λόφος πάνω στον οποίο βρίσκεται ο Παρθενώνας.

Ο Παρθενώνας σε πίνακα σε καμβά με την Αθήνα

Οι πίνακες σε καμβά με θέμα την Αθήνα  αποτυπώνουν ένα κλασσικό και αγαπημένο μας θέμα και είναι ένας τρόπος να διακοσμήσετε οικονομικά οποιονδήποτε τοίχου του σπιτιού σας.

Πίνακας με θέμα την ακρόπολη της Αθήνας

Τοποθετώντας έναν πίνακα σε  καμβά με θέμα την Αθήνα στο σπίτι μας συνδυάζουμε το κλασσικό στυλ με την μοντέρνα μορφή του καμβά, η οποία είναι τελείως διαφορετική και μοντέρνα αν την συγκρίνουμε με άλλες μορφές αποτύπωσης πινάκων όπως είναι η ελαιοτυπία.