ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Καμβάδες προσφορές

Οι καμβάδες είναι μία ιδιαίτερη μορφή τέχνης. Το ύφασμα του καμβά αποπνέει ένα εντελώς μοντέρνο στυλ και μία νεωτεριστική τεχνοτροπία. Οι πίνακες που αποτυπώνονται σε καμβά μπορούν στη συνέχεια να τοποθετηθούν σε τελάρο ή σε κάδρο για να στερεωθούν και να τοποθετηθούν με αυτήν την μορφή στον τοίχο μας.

Πίνακας σε καμβά προσφορά με το Dubai

Οι πίνακες σε καμβά οι οποίοι τελαρώνονται σε σκληρό ξύλο συνθέτουν μία τέλεια και εντυπωσιακή κατασκευή η οποία αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

πίνακες σε καμβά προσφοράς με παιδική ζωγραφιά

Στο www.stickerman.gr  θα βρείτε αμέτρητους  καμβάδες σε προσφορές. Καμβάδες σε όλες τις διαστάσεις και για όλα τα γούστα θα σας καταπλήξουν με τη ζωντάνια των χρωμάτων και με την ποικιλία των εικόνων τους. Οι τιμές είναι τόσο προσιτές που είναι σίγουρο πως θα μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε παραπάνω από έναν καμβά σε προσφορά.

πίνακες σε προσφορά με δελφίνια σε καμβά

Οι καμβάδες διαθέτουν προσφορές για όλα τα μεγέθη και για όλα τα θέματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να περιηγηθείτε στη σελίδα μας και να βρείτε ποιος είναι εκείνος ο πίνακας που σας συγκινεί περισσότερο. Όλα τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

πίνακας με τη γέννηση των άστρων σε καμβά προσφορά

Ο πίνακας που επιθυμείτε θα φτάσει εύκολα και γρήγορα στο χώρο σας στις διαστάσεις που επιθυμείτε!