ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες σε καμβά πολύπτυχα

Οι πίνακες αποτελούν έναν από τους πιο συνηθισμένους αλλά και πιο εντυπωσιακούς τρόπους διακόσμησης. Ένας πίνακας μπορεί να αλλάξει εντελώς την οπτική αλλά και την αισθητική ενός χώρου. Μπορεί να τοποθετηθούν  το σαλόνι ενός σπιτιού ή σε ένα υπνοδωμάτιο αλλά και σε  άλλα δωμάτια που δεν έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε.

πολύπτυχα πίνακας σε καμβά με πουλί

Για παράδειγμα μπορούμε να τοποθετήσουμε έναν πίνακα στην κουζίνα, το διάδρομο, ακόμα και στη βεράντα του σπιτιού μας. Κάθε χώρος μπορεί λοιπόν να αλλάξει και να γίνει πιο ελκυστικός με τη βοήθεια εντός πίνακα. Εάν θέλετε όμως κάτι ακόμα πιο μοντέρνο για το χώρο σας τότε αυτό που αναζητάτε είναι οι πολύπτυχοι πίνακες σε καμβά.

πίνακας σε καμβά πολύπτυχο με τοπίο

Τα πολύπτυχα είναι πίνακες σε καμβά στους οποίους η εικόνα χωρίζεται σ παραπάνω από ένα κομμάτια-μέρη. Η εικόνα δηλαδή μπορεί να είναι χωρισμένη σε δύο, τρεις ή και περισσότερους πίνακες οι οποίο μπορεί να είναι του ίδιου μεγέθους ή και διαφορετικού. Φανταστείτε πόσο εντυπωσιακό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα του διαχωρισμού της ίδιας εικόνας σε τρία διαφορετικά μέρη.

τριαντάφυλλο σε πολύπτυχο πίνακα σε καμβά

Η φωτογραφία αυτή μπορεί να είναι ένα λουλούδι, ένα τοπία, μία φωτισμένη πόλη, ένα νησί, ένα ζώο ένα φαγητό και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

οικογενειακοί πίνακες σε καμβά πολύπτυχα

Οι πολύπτυχοι πίνακες σε καμβά διαθέτουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Καταλαμβάνουν πολύ περισσότερο χώρο από έναν καλό μονό πίνακα και έτσι μπορούν να διακομίσουν έναν ολόκληρο τοίχο του σπιτιού σας. Καλύπτοντας ένα μεγάλο χώρο ο τοίχος σας  θα φαίνεται πλέον άδειος αλλά μοντέρνος και καλαίσθητος!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΤΥΧΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΕ ΚΑΜΒΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ STICKERMAN ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥΠΤΥΧΟΥΣ