ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για καφέ

Η σύγχρονη διακοσμητική εσωτερικών χώρων στα καφέ μπαρ, επιβάλει την κάλυψη ολόκληρων ή μέρος των τοίχων με ταπετσαρίες για καφέ ή αυτοκόλλητα τοίχου για καφέ, τα οποία αποπνέουν στον επισκέπτη μια ποικιλία συναισθημάτων. Υπάρχουν σημεία όπου το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η αίσθηση του βάθους στον χώρο. Υπάρχουν άλλα σημεία που θέλουμε να αποπνέουν ενίοτε ζεστασιά, φρεσκάδα ή ζωντάνια. Όποιος και να είναι ο αρχικός σχεδιασμός, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Δείτε μερικά δείγματα από ταπετσαρίες σε καφέ.

ταπετσαρία για καφέ με καπουτσίνο

ταπετσαρίες για καφέ μεcoffee and friends

ταπετσαρίες για καφέ με μόκα

ταπετσαρία για καφέ με φλυτζάνι εσπρέσσο

Πέρα όμως από φωτοταπετσαρίες με φράσεις και σχέδια σχετικά με τον καφέ και τα είδη του, υπάρχουν και οι ολότοιχες ταπετσαρίες για καφέ που μπορούν να εντυπωσιάσουν και τον πιο δύσκολο επισκέπτη. Σε αυτήν την κατηγορία η θεματολογία δεν έχει όρια και μπορεί να είναι οποιαδήποτε φωτογραφία, αρκεί να είναι υψηλής ανάλυσης. Συνήθων όμως προτιμούνται κλασικές εικόνες ή κολάζ γραφικών παλαιότερων εποχών που απεικονίζουν παραδοσιακά καταστήματα καφέ μπαρ. Ενδεικτικά παρακάτω βλέπετε κάποια από αυτές τις ταπετσαρίες για καφέ, που διακοσμούν καταστήματα.

Ταπετσαρία για καφέ μπαρ με την εποχή του 30

τρισδιάστατη ταπετσαρία για καφέ με ναυτικό θέμα

ταπετσαρίες για καφε με γυναίκα σε καφέ μπαρ

Στον Stickerman σας δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσετε την δική σας ταπετσαρία, που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στο δικό σας κατάστημα καφέ μπαρ. Διακοσμήστε τους τοίχους του καταστήματος εντυπωσιακά, έξυπνα και οικονομικά. Οι ταπετσαρίες για καφέ είναι κατασκευασμένες από βυνίλιο και καθαρίζονται εύκολα σε περίπτωη που λερωθούν. Εναλλακτικά υπάρχουν και άλλοι τύποι ταπετσαριών, όπως οι μουσαμάδες, οι αυτοκόλλητες φωτοταπετσαρίες και οι υφασμάτινες φωτοταπετσαρίες. Μία λύση για κάθε χώρο!!