ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για ουζερί

Η διακόσμηση ενός ουζερί ή μιας ψαροταβέρνας επικεντρώνεται στην προσπάθεια μεταφοράς του θαλάσιου περιβάλλοντος εντός του καταστήματος. Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι το κρέμαστα διάφορων ψαράδικων εργαλείων στους τοίχους και στο ταβάνι. Η δεύτερη επιλογή είναι η τοποθέτηση καμβάδων με ανάλογο θεματικό περιεχόμενο. Τέλος τα τραπεζομάντηλα και το χρώμα των τοίχων έρχονται να δέσουν με τα διακοσμητικα στοιχεία και να δώσουν την γνωστή σε όλους αίσθηση του χώρου.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με μια ταπετσαρία τοίχου που μπορεί να μεταφέρει νοερά σε ένα πραγμτικό ψαράδικο περιβάλλον. Μια προσεκτικά επιλεγμένη ταπετσαρία μπορεί να απογειώσει το κατάστημα και να παρασύσει τους θαμώνες του σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. 

Δείτε πως μπορεί να μεταμορφωθεί ένα συνηθισμένο ουζερι.

Σύνθεση με ταπετσαρίες

Ταπετσαρία με Μύκονο

Ταπετσαρία με το Αιγαίο πέλαγος

Ταπετσαρία με την γραφική Μύκονο

Ταπετσαρία με φάρο

Ταπετσαρία με ψαρά

Οι παραπάνω φωτογραφίες αποτελούν απλώς δείγματα. Στην πραγματικότητα μπορούμε να δημιουργήσουμε ταπετσαρία για το κατάστημα σας, στην διάσταση που θέλετε ακριβώς, με τα χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας και χρησικοποιώντας οποιαδήποτε φωτογραφία υψηλής ανάλυσης θέλετε. Και μην ξεχνάτε ότι οι ταπετσαρίες τοίχου είναι κατασκευασμένες από βυνίλιο ή μουσαμά , οπότε καθαρίζονται και πλένονται εύκολα. Δεν ποτίζουν και δεν αποροφούν υγρασία. Επικοινωνήστε με τον Stickerman ή τηλεφωνείστε στο 210 323 9890 και θα βρούμε την κατάλληλη λύση και για σας.