ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για οδοντιατρείο

Όπως όλα τα ιατρεία, έτσι και τα οδοντιατρεία απότελούν ιδιαίτερους χώρους. Πρέπει να είναι χώροι φιλικοί, μέσα σε ένα περιβάλλον που να προκαλεί έμπνευση και καλή διάθεση για όλους τους παρευρισκομένους, γιατρούς, προσωπικό και ασθενείς. Στη διακόσμηση οδοντιατρείου περιλαμβάνονται σήμερα τα αυτοκόλλητα τοίχου και οι ταπετσαρίες για οδοντιατρείο. Μοναδικές διακοσμητικές δημιουργίες, που μεταμορφώνουν ένα οδοντιατρείο σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Οι ταπετσαρίες για οδοντιατρείο που ακολουθούν, αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα.

ταπετσαρία οδοντιατρείου με βυθό

Η συγκεκριμένη ολότοιχη ταπετσαρία για οδοντιατρείο με θέμα το βυθό της θάλασσας, καλύπτει 2 τοίχους και συνδιάζεται με τον αντίστοιχο χρωματισμό του δαπέδου.

ταπετσαρία οδοντιατρείου με πράσινο μοτίβο

Απόλυτη εναρμόνηση του χώρου με μια ταπετσαρία που συνδυάζει το χρώμα του τοίχου και του δαπέδου.

ταπετσαρία οδοντιατρειου με το διάστημα

Ταπετσαρεία σε οδοντιατρείο που δύσκολα πέρνεις το βλέμμα σου από πάνω της. Διπλώνει έξυπνα στον δεύτερο τοίχο δίνοντας μια τρισδιάστατη οψη στον χώρο.

ταπετσαρία για παιδοδοντιατρείο

Ταπετσαρία παιδοδοντιατρείου, που προσδίδει στον χώρο αναμονής του ιατρείου μια χαρούμενη νότα. Είναι μια ζωγραφική αναπαράσταση των δοντιών και των εχθρών τους.

Οι ταπετσαρίες οδοντιατρείου δίνουν λύσεις πρακτικές λύσεις με ιδιαίτερη αισθητική. Μπορεί να τονιστεί μία εσοχή, μία κολόνα ή και ολόκληρη η επιφάνεια ενός τοίχου, κάνοντας το χώρο πιο φιλικό και πιο όμορφο. Όλο και περισσότεροι οδοντίατροι τις προτιμούν για την διακόσμηση του ιατρείου ή του γραφείου τους. Στα υπέρ μιας ταπετσαρίας είναι η κάλυψη των ατελειών του τοίχου και  η μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Οι ταπετσαρίες είναι κατασκευασμένες από βυνίλιο, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στην υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία και δεν επηρεάζονται τα χρώματά τους. Δεν κρατάνε σκόνη και καθαρίζονται πολύ εύκολα.

Πέρα από τα δείγματα φωτογραφιών που θα βρείτε στον stickerman, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας της δικής σας αποκλειστικής ταπετσαρίας, με την θεματολογία που σας εκφράζει και βασισμένη σε οποιαδήποτε φωτογραφία σας αρέσει. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 323 9890 για να δημιουργήσουμε τις δικές σας μακέτες. Και όσο για την τοποθέτηση τους μην ανησυχείτε, διαθέτουμε ειδικευμένο συνεργείο.