ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για αρτοποιεία

Η σύγχρονη διακοσμητική επιβάλει την χρήση των ταπετσαριών και φωτοταπετσαριών στα καταστήματα. Οι ταπετσαρίες για αρτοποιεία αποτελούν πλέον την ιδανικότερη λύση για ένα φούρνο. Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες συνδυάζουν την αντοχή, την αποτελεσματικότητα και την εύκολη και οικονομική διακόσμηση. Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ορισμένα δείγματα από ιδέες για ταπετσαρίες αρτοποιείων.

Ταπετσαρία με διάφορα είδη αρτοποιείου

Αυτοκόλλητη ταπετσαρία τοίχου με πρώτες ύλες και προϊόντα αρτοποιείου

Ταπετσαρία για αρτοποιείο με γυναίκα που ζυμώνει ψωμί

Ταπετσαρία για αρτοποιείο που απεικονίζει γυναίνα να ζυμώνει με παραδοσιακό τρόπο το ψωμί

Φωτοταπετσαρία αρτοποιείου με την ετήσια γιορτή ψωμιού

Η ετήσια γιορτή ψωμιού στην Καστίλλη, αποτελεί μια πολύ όμορφη ιδέα ταπετσαρίας για αρτοποιείο

Ταπετσαρία με διάφορα είδη ψωμιού

Τυπική ταπετσαρία αρτοποιείου που απεικονίζει διάφορα είδη ψωμιού

Ταπετσαρία με φούρνο με ξύλα

Ταπετσαρία που απεικονίζει παραδοσιακό φούρναρη που ψήνει το ψωμί σε φούρνο με ξύλα

Ταπετσαρία που απεικονίζει αρτοποιό

Ταπετσαρία που απεικονίζει αρτοποιούς άλλων εποχών σε κορνιζαρισμένο πίνακα

Σήμερα στους πρόσφατα σχεδιασμένους ή ανακαινισμένους φούρνους, οι ταπετσαρίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης. Οι άδειοι τοίχοι γίνονται ζεστό κομμάτι του χώρου και τα έπιπλα αποκτούν ζωή και φινέτσα. Σε μικρά καταστήματα χρησιμοποιούνται ταπετσαρίες που "δίνουν βάθος" στον χώρο. Τα μεγαλύτερα αρτοποιεία χρησιμοποιούν εντυπωσιακές απεικονήσεις που δύσκολα πέρνεις το βλέμμα σου από πάνω τους.

Η διακόσμηση με ταπετσαρίες για αρτοποιεία αποτελεί την πιο εύχρηστη λύση. Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες και φωτοταπετσαρίες καθαρίζονται εύκολα με ένα πανί, δεν κρατάνε σκόνη, πλένονται και είναι ανθεκτικές στην υγρασία. Καλύπτουν πιθανές ατέλειες που υπάρχουν στους τοίχους και σε άλλη περίπτωση θα χρειαζόντουσαν πολύ περισσότερα χρήματα για να καλυφθούν.

Στην ιστοσελίδα του Stickerman θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ιδέες για ταπετσαρίες αρτοποιείων. Πέρα όμως από τα υπάρχοντα θέματα, υπάρχει η δυνατότητα να διαλέξετε την φωτογραφία που πιστεύετε ότι ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας κατάστημα, στον δικό σας τοίχο. Με την χρήση αυτής της φωτογραφίας μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική σας μοναδική ταπετσαρία που θα καταπλήξει τους πελάτες σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σίγουρα θα βρούμε την κατάλληλη λύση.