ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για φαρμακεία

Οι ταπετσαρίες και τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου, έχουν μπει τα τελευταία χρόνια στην διακόσμηση των φαρμακείων. Χρησιμοποιούνται για την διακόσμηση της βιτρίνας και των εσωτερικών τοίχων. Οι ταπετσαρίες για φαρμακεία χρησιμοποιούνται για να δώσουν μια εικόνα καθαριότητας, φρεσκάδας και ανανέωσης στο εσωτερικό του καταστήματος. Ένα φαρμακείο είναι πλέον εξοπλισμένο με προϊόντα με φαρμακευτικά που αφορούν την ομορφιά και την διατροφή μας. Οι πράσινες ταπετσαρίες για φαρμακεία παίζουν το δικό τους ρόλο στην ψυχολογία του πελάτη και τον ωθούν στην επιλογή τέτοιων προϊόντων.

Μιά ακόμη χρήση των αυτοκόλλητων τοίχου σε φαρμακεία είναι η σήμανση των τομέων των προϊόντων και ο διαχωρισμός του καταστήματος σε επιμέρους μικρότερους χώρους με συσυγκεκριμένες ομάδες προϊόντων.

Στα δείγματα που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τις διακοσμητικές τάσεις που επικρατούν στα σύγχρονα φαρμακεία.

Κλασσικό σχέδιο με μοντέρνα όμως γραμμή, για την δημιουργία ταπετσαρίας για φαρμακείο

Ταπετσαρία για φαρμακείο με κλασσικό σχέδιο

Ολότοιχη τοταπετσαρία για φαρμακεία εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ιατρική 

Ταπετσαρία με παραδοσιακούς γιατρούς

Το λογότυπο του φαρμακείο σε ένα αυτοκόλλητο τοίχου, συνδυασμένο με μήνυμα για την υγεία μας

Ταπετσαρία τοίχου με το λογότυπο του φαρμακείου

Ταπετσαρία με κολάζ φωτογραφιών από υλικά παρασκευής φαρμακευτικών ουσιών

κολάζ φωτογραφιών με φυσικά φαρκακευτικά προϊόντα

Πράσινη ταπετσαρία για φαρμακεία για το ντύσιμο ολόκληρου τοίχου

Πράσινη ταπετσαρία για φαρμακεία

Η χρήση της ταπετσαρίας σε ένα φαρμακείο μπορεί να καλύψει και άλλες ανάγκες του καταστήματος, όπως είναι οι ατέλειες και οι τρύπες στους τοίχους.  Μποί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το ντύσιμο μιας άχαρης κολώνας ή ενός παλιού επίπλου. Επίσης συνηθίζεται να ντύνονται δοκάρια και κομμάτια της οροφής.

Οι ταπετσαρίες για φαρμακεία είναι ανθεκτικές στη σκόνη και την υγρασία, δεν χρειάζονται συντήρηση και αφαιρούνται εύκολα, όπως ένα αυτοκόλλητο.

Στον Stickerman μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας προσωπικό σχέδιο για ταπετσαρία, βασισμένο στο προσωπικό σας στυλ και στο ύφος του φαρμακείου σας. Τέλος, διαθέτουμε και συνεργείο για την τοποθέτηση τους. Οι ταπετσαρίες για φαρμακεία αποτελούν την πιο οικονομική λύση για την διακόσμηση του καταστήματος σας και μην διστάσετε να επικοινωνήσε μαζί μας για να βρούμε μαζί, την πιο ενδεδειγμένη λύση.