ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες τοίχου για ξενοδοχεία

Η διακόσμηση ενός ξενοδοχείου με ταπετσαρίες δεν είναι καινούρια ιδέα. Αντίθετα θεωρείται μάλλον αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης. Οι πολύ μεγάλες επιφάνειες στους κοινόχρηστους χώρους καθιστούν πανάκριβη την διακόσμηση τους με άλλο τρόπο. Πέρα από αυτό, οι ταπετσαρίες τοίχου για ξενοδοχεία μπορούν να μεταμορφώσουν ένα κρύο χώρο και να δώσουν ένα αέρα φρασκάδας και φιλικότητας. 

Οι σύγχρονες αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου για ξενοδοχεία δεν περιορίζονται σε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο παραδοσιακού τύπου, αλλά αποτελούνται από πολλά μικρότερα κομμάτια τα οποία συνθέτουν την τελική εικόνα. Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου για ξενοδοχεία ονομάζονται φωτοταπετσαρίες, είναι κατασκευασμένες από βυνίλιο και είναι εύκολες στην τοποθέτηση τους. Στις εικόνες που ακολουθούν θα δείτε μερικές φωτοταπετσαρίες από ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

 Ταπετσαρία τοίχου σε σαλόνι ξενοδοχείου. Η ταπετσαρία διπλώνει στον πλαϊνό τοίχο προσδίδοντας την αίσθηση του τρισδιάστατου στο χώρο

Ταπετσαρία τοίχου για σαλόνι ξενοδοχείου

Ταπετσαρία τοίχου για μπαρ ξενοδοχείου. Αποτελεί κομμάτι της διακοσμητικής αισθητικής σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας

ταπετσαρία τοίχου για μπαρ ξενοδοχείου

Ταπετσαρία που κοσμεί το εστιατόριο ξενοδοχείου. Φωτοταπετσαρία που δίνει βάθος στον χώρω και εμπνέει τους θαμώνες

Ταπετσαρία για εστιατόριο ξενοδοχείου

Εκπληκτική τρισδιάστατη φωτοταπετσαρία σε σαλόνι ξενοδοχείου στο Ορλάντο. Χάνεις την αίσθηση του χώρου, ταξιδεύεις σε άλλο περιβάλλον. Δυσκολεύεσαι ακόμα και να ξεχωρίσεις το δάπεδο από τους τοίχους. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία αποτελεί δημιούργημα της σύγχρονης διακοσμητικής και αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική της.

Τρισδιάστατη ταπετσαρία σε ξενοδοχείο

Ταπετσαρία τοίχου για ξενοδοχεία τοποθετημένη σε εσωτερικό διάδρομο ξενοδοχείου. Ο κατάλληλος φωτισμός ζωντανεύει το τρένο που απεικονίζεται στην φωτογραφία

Ταπετσαρία τοίχου σε εσωτερικό χώρο ξενοδοχείου

Πέρα από αυτές τις ολότοιχες ταπετσαρίες τοίχου για ξενοδοχεία, σταθερή αξία παραμένουν και οι κλασικές ταπετσαρίας (με μοτίβα λουλούδια, ρίγες κτλ.) που ντύνουν τους διαδρόμους και κομμάτια των τοίχων των δωματίων.

Η χρήση της ταπετσαρίας σήμερα αποτελεί την πιο εύκολη και οικονομική λύση για ένα ξενοδοχείο. Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες δεν αποροφούν υγρασία και καθαρίζονται εύκολα. Δεν χρειάζεται κάποιος ειδικός για την τοποθέτηση μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί, αν απαιτείται αλλαγή στην διακόσμηση κάποιου χώρου.

Οι επιλογές θεμάτων είναι στην κυριολεξία απεριόριστες, μιας και η σύγχρονη τεχνολογία μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ταπετσαρίες από οποιαδήποτε φωτογραφία υψηλής ανάλυσης. Οι ταπετσαρίες τοίχου για ξενοδοχεία προσαρμόζονται στην υπόλοιπη διακόσμηση και εκφράζουν απόλυτα το ύφος του εκάστοτε χώρου. Είναι η τελευταία διακοσμητική πινελιά η οποία πέρα από την οντότητα που δίνει, μπορεί να καλύψει και πρακτικά προβλήματα όπως είναι οι ατέλειες στους τοίχους, ή μια άχαρη κολώνα στην μέση του χώρου.

Στον Stickerman μπορείτε να δείτε μια μεγάλη ποικιλία από δείγματα και να πάρετε ιδέες διακόσμησης για το πως θα μετατρέψετε το ξενοδοχείο σας σε σημείο αναφοράς. Όλες οι μακέτες που θα βρείτε στις ενότητες: "ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ' και "ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ". Πέρα από αυτές μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές σας μοναδικές ταπετσαρίες, που θα ντύσουν αποκλειστικά τους δικούς σας τοίχους. Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε με τον Stickerman για να δημιουργήσουμε μαζί, τις δικές σας μακέτες.