ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για ζαχαροπλαστείο

Η διακόσμηση ζαχαροπλαστείου γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή με μια μοντέρνα ταπετσαρία από βυνίλιο. Στη σύγχρονη διακοσμητική εσωτερικών χώρων, οι ταπετσαρίες τοίχου έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την όψη ενός καταστήματος, να δώσουν προσωπικό και ιδιαίτερο στιλ και να καλύψουν ατέλειες στους τοίχους. Τα ζαχαροπλαστεία δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Οι ταπετσαρίες για ζαχαροπλαστείο μεταμορφώνουν το χώρο, εντυπωσιάζουν τους πελάτες δημιουργούν ατμόσφαιρα που μένει χαραγμένη στη μνήμη του επισκέπτη. 

Πολλά καταστήματα χρησιμοποιούν το λογότυπο τους σε μια ταπετσαρία για ζαχαροπλαστείο με σκοπό την ενδυνάμωση του brand name της επιχείρησης. Άλλα καταστήματα πάλι, χρησιμοποιούν ταπετσαρίες για ζαχαροπλαστείο που απεικονίζουν λαχταριστά γλυκά και φρεσκοψημένα αρτύματα, με σκοπό την δημιουργία καλύτερης διάθεσης στον πελάτη. 

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε μερικές από τις καλύτερες αυτοκόλλητες ταπετσαρίες για ζαχαροπλαστείο που υπάρχουν. 

Αυτοκόλλητη ταπετσαρία για ζαχαροπλαστείο με λόγια

Η συγκεκριμένη ταπετσαρία για ζαχαροπλαστεία αντιπροσωπεύει έναν ολόκληρο κόσμο φράσεων και ιδεών που περνάνε έξυπνα μηνύματα στους επισκέπτες των ζαχαροπλαστείων. Συνήθως χρησιμοποιούνται από ζαχαροπλαστεία που έχουν και χώρο τραπεζοκαθισμάτων για να σπάσουν την μονοτονία του τοίχου. Οι συγκεκριμένες ταπετσαρίες καλύπτουν κομμάτι του τοίχου και όχι ολόκληρο. Μπαίνουν συνήθως στο ύψος του ματιού, ακριβώς πάνω από τα τραπέζια.

Ταπετσαρία για ζαχαροπλαστείο με αρτύματα

Απολαυστική ταπετσαρία για ζαχαροπλαστεία που μεταφέρει μέσα από εικόνες μερικά από τα καλύτερα παρασκευάσματα του καταστήματος. Η αρμονία των χρωμάτων δένουν απόλυτα στο χώρο και προδιαθέτουν τον επισκέπτη να προβεί σε αγορές.

ταπετσαρίες για ζαχαροπλαστεία με τούρτες

Ταπετσαρία τοίχου για ζαχαροπλαστεία με τούρτες. Είναι ιδανική για την κάλυψη συγκεκριμένου χώρου του καταστήματας, όπου βρίσκονται τα ψυγεία με τις τούρτες. Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη ταπετσαρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σήμανση για την καθοδήγηση των επισκεπτών προς τον συγκεκριμένο χώρο πώλησης.

ταπετσαρίες για ζαχαροπλαστεία με καφέδες

Και αυτή η ταπετσαρία για ζαχαροπλαστεία χρησιμοποιείται για να δηλώσουμε στους επισκέπτες ότι το συγκεκριμένο κατάστημα προσφέρει και καφέδες. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σήμανση για συγκεκριμένο χώρο πώλησης εντός του καταστήματος. Η παραπάνω ταπετσαρία για ζαχαροπλαστείο μπορεί να γίνει και ολότοιχη για την διακόσμηση τοίχου στον χώρο των τραπεζοκαθισμάτων.

ταπετσαρία με εργαλεία ζαχαροπλαστικής

Τα βασικότερα παραδοσιακά εργαλεία και τα σημαντικότετα υλικά ζαχαροπλαστικής σε μια ταπετσαρία. Χαρούμενη και με ξεκάθαρο νόημα ταπετσαρία, που μπορεί να ντύσει πολλούς διαφορετικούς τοίχους σε ένα κατάστημα. Από την κουζίνα έως και τον χώρο υποδοχής.

Υπάρχουν πάντα και οι παραδοσιακές ταπετσαρίες με σταθερό μοτίβο, όπως και οι φλοράλ ταπετσαρίες. Οι σύγχρονες όμως αυτοκόλλητες φωτοταπετσαρίες έχουν διαφορετική δυναμική. Στον Stickerman μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική σας, αποκλειστική ταπετσαρία για ζαχαροπλαστείο, που θα κοσμεί αποκλειστικά το δικό σας κατάστημα. Με την χρήση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης δημιουργούμε μόνο για σας.