ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για ψητοπωλείο

Βασικό κομμάτι στη διαμόρφωση ενός ψητοπωλείου, είναι η διακόσμηση των τοίχων. Συνήθως πρόκειται για μεγάλες επιφάνειες, κρύες με δυσκολίες στην επένδυση τους. Λύση σε αυτό δίνουν σήμερα οι μοντέρνες ταπετσαρίες για ψητοπωλείο. Οι παραδοσιακές χάρτινες ταπετσαρίες έχουν αντικατασταθεί από τις φωτοταπετσρίες βινυλίου.

Το βινύλιο είναι υλικό που αντέχει στην υγρασία και την βρωμιά, πλένεται εύκολα και αφαιρείται χωρίς να αφήνει σημάδια στους τοίχους. Οι ταπετσαρίες για ψητοπωλείο από βινύλιο, δεν αποτελούν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο, αλλά αποτελούνται από μικρότερα κομμάτια τα οποία μετά την τοποθέτηση τους δημιουργούν μια ενιαία εικόνα. Αυτή η τεχνική επιτρέπει στις ταπετσαρίες τοίχου για ψητοπωλείο, να έχουν εύκολη τοποθέτηση χωρίς να χρειάζεται ειδικό συνεργείο.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχουν οι ταπετσαρίες για ψητοπωλεία είναι ότι μπορούν να καλύψουν τις ατέλειες ενός τοίχου ή μιας κολώνας με τον πιο οικονομικό τρόπο. Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες με ταπετσαρίες για ψητοπωλεία:

ταπετσαρία για ψητοπωλεί με διάσημους

Μια ταπετσαρία για ψητοπωλείο με θεματολογία εμπνευσμένη από την δεκαετία του 30 που απεικονίζει διάσημα πρόσωπα της εποχής. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία είναι τοποθετημένη στο μεγάλο πλαϊνό τοίχο του καταστήματος απέναντι από τον χώρο του σέρβις.

ταπετσαρία τοίχου ψητοπωλείου

Μία ακόμη ολότοιχη ταπετσαρία ψητοπωλείου, σε ασπρόμαυρο μοτίβο τοποθετημένη ακριβώς πάνω από το ύψος των τραπεζιών.

ταπετσαρίες για ψητοπωλείο με καλοφαγάδες

Πρωτότυπη ταπετσαρία που απεικονίζει καρτούν με ήρωες μπροστά από τραπέζι με χάμπουργκερ και πατάτες τηγανητές. Τέτοιου τύπου ταπετσαρίες για φητοπωλεία, είναι ιδανικές για καταστήματα fast food. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία είναι ένα δείγμα μονο. Από οποιαδήποτε παρόμοια φωτογραφία μεγάλης ευκρίνειας μπορεί να δημιουργηθεί και μια ταπετσαρία τοίχου.

ταπετσαρία σε ψητοπωλείο

Ταπετσαρία σε ψητοπωλείο στην Αμερική. Δίνει βάθος στον τοίχο και δένει αρμονικά με το μοντέρνο διάκοσμο του καταστήματος.

Στον Stickerman έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε αποκλειστικά για το κατάστημα σας την μοναδική ταπετσαρία που θα διακοσμεί τον τοίχο του. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε την μακέτα που θα ταιριάξει περισσότερο στο κατάστημα σας. Στείλτε μας την αγαπημένη σας φωτογραφία ή αφήστε να σας προτείνουμε εμείς κάποιες. Οι ταπετσαρίες για ψητοπωλεία του Stickerman μεταμορφώνουν τον χώρο, τραβούν τα βλέμματα και απογειώνουν τη διάθεση των θαμώνων του καταστήματος.