ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες σε καμβά για σαλόνι

Η διακόσμηση με πίνακες αποτελούσε ανέκαθεν την πρώτη επιλογή για την διακόσμηση των τοίχων ενός σαλονιού. Οι πίνακες σε καμβά για σαλόνι αποτελούν σήμερα την πρώτη επιλογή γιατί είναι πολύ πιο οικονομικοί από τους πίνακες ζωγραφικής, είναι πολύ εύκολη η τοποθέτηση τους στον τοίχο, δεν χρειάζονται καδράρισμα και μπορείς να απεικονίσεις όποια φωτογραφία θέλεις.

Οι πίνακες σε καμβά για σαλόνι βγαίνουν ακριβώς στην διάσταση που θέλετε, κατόπιν παραγγελίας. Αρκεί μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης και τα μέτρα του τοίχου. ¨ολα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο Stickerman.

Στις εικόνες που ακολουθούν θα δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες που θα μπορούσαν να κοσμούν το δικό σας σαλόνι.

πίνακας σε καμβά σια σαλόνι με γλάστρα

Πίνακας σε καμβά για σαλόνι που απεικονίζει ένα διακοσμητικό ποδήλατο μεταμορφωμένο σε μικρό γλαστράκι με ένα μπουκέτο λουλούδια. Το πράσινο-κίτρινο φόντο δίνει μεγάλη ευελιξία στο συνδυασμό του με διάφορα χρώματα τοίχων.

πίνακας σε καμβά για σαλόνι με πλοία

Ένας εντυπωσιακός πίνακας σε καμβά για σαλόνι που αξίζει να γίνει πίνακας μεγάλου μεγέθους. Πρόκειται για μια ψηφιακή σχεδίαση και όχι για ζωγραφιά. Γι' αυτό και θα μπορούσε να βγει και σε πολύ μεγάλο μέγεθος. Τα χρώματα του θα ταίριαζαν ίσως σε κάθε σαλόνι.

πίνακας σε καμβά για σαλόνια με άλογα

Τα άλογα ανέκαθεν αποτελούσα μία από τις πρώτες θεματικές επιλογές για την διακόσμηση ενός σαλονιού. Οι πίνακες σε καμβάδες γα σαλόνια μπορούν να απεικονίζουν οποιαδήποτε φωτογραφία με τα αγαπημένα σας άλογα. Στον συγκεκριμένο πίνακα βλέπουμε 3 καφέ άγρια άλογα.

Πίνακας σε καμβά για σαλόνι με ζωγραφιά

Πίνακας σε καμβά με κλασσική ζωγραφιά. Τα γήινα χρώματα του πίνακα καθιστούν τον πίνακα ιδανικό για κάθε σαλόνι. Για τους λάτρεις της κλασσικής διακόσμησης, οι διάσημοι πίνακες ζωγραφικής μπορούν να εκτυπωθούν σε καμβά και να στολίσουν τους τοίχους τους.

Στον Stickerman θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από πίνακες σε καμβά για σαλόνι. Πέρα όμως από αυτούς, μπορείτε να διαλέξετε κάποια δική σας εικόνα που θα ταιριάζει καλύτερα στο σαλόνι σας. Δενέχετε παρά να μας την στείλετε με email και εμείς θα δημιουργήσουμε τον πίνακα σας στην διάσταση που θέλετε. Μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για ότι σας προβληματίζει σχετικά με τους πίνακες σε καμβά.