ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες σε καμβά τρίπτυχα

Οι πίνακες αποτελούν διαχρονικά την πρώτη επιλογή στην διακόσμηση των τοίχων. Οι πίνακες σε καμβά αποτελούν την μοντέρνα λύση στην διακόσμηση των τοίχων. Οι πίνακες σε καμβά τρίπτυχα αποτελούν την πιο φρέσκια ιδέα και ίσως την αρτιότερη πρόταση στην διακόσμηση τοίχων. Οι πίνακες σε καμβά τρίπτυχα αποτελούν ουσιαστικά μικρά πάζλ τριών καμβάδων που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Τα κομμάτια τοποθετούνται συνήθως σε οριζόντια παράταξη και σε μεγέθη συνήθως διαφορετικά. Όπως θα δείτε και στις εικόνες με πίνακες σε καμβά τρίτυχα παρακάτω, μπορούν να γίνουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και την εικόνα του τρίπτυχου.

πίνακας σε καμβά τρίπτυχο με δάσος

Ένας πίνακας σε καμβά τρίπτυχος με θέα το δάσος. Πίνακας ιδανικός για σαλόνι και καθιστικά δωμάτια. Το χαρακτηριστικό του είναι το βάθος που δίνει στον χώρο. Οι τρεις καμβάδες είναι σε απλή διάταξη απόλυτα συμμετρικοί μεταξύ τους.

πίνακες σε καμβα τριπτυχοι ασύμμετροι

Τρίπτυχος πίνακας με ασύμμετρη διάταξη και αφηρημένο σχέδιο. Οι πίνακες σε καμβά τρίπτυχα με παρόμοια διάταξη δεν ταιριάζουν σε όλους τους τοίχους και απαιτούν ιδιαίτερο διακοσμητικό ύφος του χώρου. Όπως φαίνεται και στην φώτο το συγκεκριμένο σαλόνι έχει κίτρινους καναπέδες και μοντέρνα έπιπλα. Στον αντίποδα το θετικό στους ασύμμετρους καμβάδες είναι ότι μπορούν να ταιριάξουν στο χώρο και σε πολύ μεγάλες διαστάσεις.

πίνακας τρίπτυχος με δέντρο

Ένας πίνακας σε καμβά, που απεικονίζει ένα δέντρο τρίπτυχο με κάθετη διάταξη. Οι 3 καμβάδες έχουν διαφορετικό χρώμα φόντου σε αντίθεση με το μονόχρωμο δέντρο. Οι τρίπτυχοι πίνακες σε καμβά είναι ιδανικοί για τοίχους που δεν έχουν κοντά έπιπλα και μπορούν να καλύψουν μεγάλο κομμάτι τους.

πίνακας τρίπτυχος με σταγόνα

Εντυπωσιακός τρισδιάστατος πίνακας σε καμβά τρίπτυχος με μία σταγόνα που πέφτει στο νερό. Οποιαδήποτε τρισδιάστατη εικόμα μπορεί να αποτυπωθεί σε πίνακες σε καμβά τρίπτυχα, αρκει να είναι υψηλής ανάλυσης.

πίνακας τρίπτυχος με σκαλωτή διάταξη

Πίνακας τρίπτυχος με τους καμβάδες να είναι τοποθετημένοι σε σκαλωτή διάταξη. Πρωτότυπη και εντυπωσιακή διάταξη που θα πρέπει όμως να γίνει με βάση και την ανάλογη εικόνα.

τρίπτυχος πίνακας με οικογενειακές φωτογραφίες

Για το τέλος αφήσαμε ένα τρίπτυχο πίνακα σε καμβά με οικογενειακές φωτογραφίες. Μπορείται να διαλέξετε και σεις τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες και να φτιάξετε τους δικούς πίνακες σε καμβά τρίπτυχους, για να διακοσμήσετε τους τοίχους του σπιτιού σας.

Στον Stickerman αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε την ιδέα σας και να την αποτυπώσουμε σε τρίπτυχους καμβάδες. Μπορούμε να δημιουργήσουμε την δική σας μακέτα με την φωτογραφία ή τις φωτογραφίες της αρεσκείας σας και να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για σας. Στις σελίδες του Stickerman θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καμβάδες για όλους τους χώρους του σπιτιού. Όλοι τους μπορούν να μετατραπούν σε πίνακες σε καμβά τρίπτυχα και να εκτυπωθούν στο πανί. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε και θα βρούμε μαζί την ιδανική λύση.

Δειτε ολους τους τριπτυχους πινακες και μην ξεχνατε οτι ολοι οι πινακες σε καμβα που υπαρχουν στην ιστοσελιδα του Stickerman μπορουν να μετατραπουν σε τριπτυχους