ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για μπαρ

Η διακόσμηση ενός μπαρ απαιτεί σήμερα πρωτότυπες ιδέες που μένουν χαραγμένες στο μυαλό των θαμώνων του και που χαρακτηρίζουν το κατάστημα σαν σημείο αναφοράς για την περιοχή του και είδος του. Μία έξυπνη λύση είναι η διακόσμηση των τοίχων με ταπετσαρίες για μπαρ. Ολότοιχες φωτοταπετσαρίες που συνήθως τοποθετούνται σε σημεία που είναι ορατά από όλο το μαγαζί. 

Οι σύγχρονες ταπετσαρίες για μπαρ είναι από βινύλιο, είναι αυτοκόλλητες (καμία σχέση με τις παραδοσιακές χάρτινες ταπετσαρίες), αντέχουν στην υγρασία και στους λεκέδες, καθαρίζονται εύκολα με ένα πανί και χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά για την τοποθέτηση τους.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα από καταστήματα που έχουν τοποθετήσει ταπετσαρίες για μπαρ, για να πάρετε ιδέες για το δικό σας κατάστημα.

ταπετσαρία για μπαρ με ξύλινο φόντο

Ταπετσαρία για μπαρ με ξύλινο μοτίβο. Η ταπετσαρία αγγίζει τα όρια του τρισδιάστατου και προσδίδει βάθος σε ένα μαγαζί που η στενόμακρη δομή του δεν θα το επέτρεπε με κάποιον άλλο τρόπο. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία για μπαρ συνεχίζεται και στο πλαϊνό στενό τοίχο έως και τη γωνία του μπαρ. Έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά γι' αυτό το κατάστημα.

ταπετσαρίες για μπαρ με μπαρ

Ταπετσαρία τοίχου για μπαρ τοποθετημένη ακριβώς πίσω από τον πάγκο εξυπηρέτησης, αντί για τα συνηθισμένα ράφια με μπουκάλια και ποτήρια. Η απεικόνιση ενός άλλου μπαρ δημιουργεί μια οικειότητα στους θαμώνες του καταστήματος, ξεκουράζει το μάτι και δημιουργεί θετική διάθεση. Αυτή η ταπετσαρία για μπαρ είναι από πίνακα ζωγραφικής αποτυπωμένο σε βινύλιο.

ταπετσαρίες τοίχου για μπαρ

Μία τρισδιάστατη φωτοταπετσαρία για μπαρ που καλύπτει δύο τοίχους. Η εντυπωσιακή αυτή δημιουργία που βρίσκεται σε μπαρ στην Ιρλανδία, δημιουργεί μια εικονική πραγματικότητα με φανταστικούς θαμώνες που δεν αφήνει περιθώρια μοναξιάς σε κανέναν επισκέπτη του καταστήματος. 

ταπετσαρία σε μπαρ ξενοδοχείου

Ταπετσαρία για μπαρ εμπνευσμένη από την Νέα Ορλεάνη. Είναι τοποθετημένη σε μπαρ ξενοδοχείου. Έξυπνη διακόσμηση για ένα τοίχο καμπυλωτό που η τοποθέτηση ραφιών είναι αδύνατη. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία για μπαρ είναι ένα δείγμα για το πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μια ταπετσαρία για καλύψει τις ατέλειες ενός τοίχου ή μιας κολώνας σε ένα κατάστημα.

Ταπετσαρίες για μπυραρία

Για το τέλος αφήσαμε μια κλασσική ταπετσαρία τοίχου για μπυραρία. Είναι τοποθετημένη σε παραδοσιακό στενόμακρο μπαρ του Μπέλφαστ. Η χρωματολογία της είναι εναρμονισμένη με την ξύλινη επένδυση του καταστήματος.

Όλες οι ταπετσαρίες για μπαρ που είδατε παραπάνω αποτελούν αποκλειστικές δημιουργίες. Και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς γιατί το κάθε μπαρ έχει τις δικές του διακοσμητικές ανάγκες. Στον Stickerman δημιουργούμε ταπετσαρίες για μπαρ αποκλειστικά για κάθε κατάστημα. Οποιαδήποτε φωτογραφία της αρεσκείας σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για την δημιουργία της ταπετσαρίας, αρκεί να είναι υψηλής ποιότητας. Στην ιστοσελίδα του Stickerman, θα βρείτε πολλά δείγματα για ταπετσαρίες όπου και μπορείτε να πάρετε μια γεύση. Πάντως μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-323-9890 για να σχεδιάσουμε την δική σας αποκλειστική ταπετσαρία για μπαρ.