ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες ρομαντικές

Διαχρονικά οι ταπετσαρίες αποτελούν βασικό στοιχείο της διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Σήμερα βέβαια οι κλασσικές χάρτινες ταπετσαρίες έχουν αντικατασταθεί από τις αυτοκόλλητες  φωτοταπετσαρίες και τις υφασμάτινες ταπετσαρίες τοίχου. Τα σχέδια τους δεν περιορίζονται μόνο σε φλοράλ ή άλλα επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Στις ταπετσαρίες συναντάμε εντυπωσιακές φωτογραφίες, με ιδιαίτερα θέματα και χρώματα.

Οι ρομαντικές ταπετσαρίες αποτελούν μια τέτοια θεματολογία. Προορίζονται για δωμάτια με ευαισθησία και ιδιαίτερα λεπτή διακόσμηση. Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις παραδοσιακές ταπετσαρίες και τις αυτοκόλλητες ταπετσαρίες ρομαντικές, είναι ότι δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο, αλλά μερικά φύλλα ταπετσαρίας τα οποία όταν ενώνονται στον τοίχο απεικονίζουν μια ενιαία εικόνα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και οι οποίες απεικονίζουν ολότοιχες ταπετσαρίες ρομαντικές για υπνοδωμάτια και σαλόνια.

Ταπετσαρία ρομαντική σε σκίτσο

Ταπετσαρία ρομαντική σε δίχρωμο μοτίβο. Η επιλογή των χρωμάτων είναι δική σας. Ανάλογα με το χρώμα του τοίχου και την επίπλωση, η συγκεκριμένη ρομαντική ταπετσαρία δένει εύκολα στο χώρο. 

Ρομαντική ταπετσαρία για φωτογραφία ζευγαριού

Μία χαριτωμένη ταπετσαρία ρομαντική που απευθύνεται αποκλειστικά σε νεανικά δωμάτια κοριτσιών. Το ασπρόμαυρο μοτίβο της, επιτρέπει την τοποθέτηση της σχεδόν σε κάθε δωμάτιο, ανεξάρτητα των υπόλοιπων χρωματικών στοιχείων του χώρου. 

Οι φωτοταπετσαρίες μπορούν να βγουν σε όποια διάσταση θέλετε και που αρμόζει στον χώρο σας. Η μόνη προϋπόθεση είναι να είναι υψηλής ευκρείνιας. Η συγκεκριμένη ρομαντική φοτοταπετσαρία μπορεί να βγει και ολότοιχη.

 Ταπετσαρία ρομαντική φαντασίας

Μια εκπληκτική δημιουργία που θα μπορούσε να στολίζει τον δικό σας τοίχο. Ταπετσαρία ρομαντική με το εικαστικό της βγαλμένο από κάποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η εικόνα θυμίζει λίγο Ρωμαίο και Ιουλιέττα σε μια πρωτότυπη έκδοση.

Ρομαντική ταπετσαρία με δειλινό

Ρομαντικές ταπετσαρίες με συνδυασμό δύο μοντέλων. Είναι κολάζ ενός πίνακα ζωγραφικής και μιας φωτογραφίας. Πιο συγκεκριμένα, η φωτογραφία ενός ζευγαριού που φιλιέται κάτω από την ομπρέλα, με φόντο ένα πίνακα ζωγραφικής με δειλινό στην ακρογιαλιά.

Οι ρομαντικές ταπετσαρίες τοίχου μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα. Είναι αυτοκόλλητες και αφαιρούνται το ίδιο εύκολα. Δεν αποροφούν υγρασία και αν χρειαστεί καθαρίζονται με ένα πανί. Στην ιστοσελίδα του Stickerman θα βρείτε πολλές ταπετσαρίες ρομαντικές που θα σας ικανοποιήσουν. Πάντα όμως υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε μια δική σας αγαπημένη φωτογραφία και να αναλάβουμε εμείς να δημιουργήσουμε την ταπετσαρία σας, ακριβώς στην διάσταση που θέλετε. Επικοινωνήστε μαζί μας και σίγουρα θα βρούμε την ιδανική λύση.