ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Φωτογραφίες σε καμβά

Η σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία της διακόσμησης. Οι αγαπημένες φωτογραφίες σε καμβά. Με εύκολο και οικονομικό τρόπο μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε τους δικούς σας πίνακες, στις διαστάσεις που θέλετε και να διακοσμήσετε τον χώρο σας όπως εσείς θέλετε.

οικογενειακές φωτογραφίες σε καμβά

Οι φωτογραφίες σε καμβά απότελούν την πιο διαδεδομένη ιδέα διακόσμησης για εσωτερικούς τοίχους. Το μόνο που χρειάζεται είναι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Και επειδή πλέον, ακόμα και τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, είναι πάρα πολύ εύκολο να δημιουργήσετε πίνακες με το περιεχόμενο που ακριβώς θέλετε.

ρομαντικές φωτογραφίες σε καμβά

Οι θεματολογίες που χρησιμοποιούν αυτοί οι πίνακες κινούνται συνήθως γύρω από οικογενειακές φωτογραφίες σε καμβά, μωρουδίστικες ή παιδικές φωτογραφίες σε καμβά για παιδικά δωμάτια, κολάζ φωτογραφιών από τοπία ή ζώα για την διακόσμηση σαλονιού. Μία πολύ συνηθισμένη μέθοδος είναι η δημιουργία πολλών μικρών καμβάδων και η τοποθέτηση τους σαν πάζλ στον τοίχο.

φωτογραφίες γάμου σε καμβά

Μια σύγχρονη τεχνοτροπία στους καμβάδες είναι η δημιουργία 2 και παραπάνω πινάκων οι οποίοι δεν περιέχουν διαφορετικές φωτογραφίες σε καμβά αλλά αποτελούν μια ενιαία εικόνα, και ο ένας πίακας είναι συνέχεια του άλλου. Ανάλογα με τον αριθμό τους ονομάζονται δίπτυχοι, τρίπτυχοι, τετράπτυχοι κλπ. Δεν αλλάζουν οι θεματολογίες, διαφοροποιείται όμως όμως ο τρόπος τοποθέτησης τους.

μητέρα με παιδί σε φωτογραφίες σε καμβά

Η εκτύπωση της φωτογραφίας σε καμβά γίνεται με ειδικά μηχανήματα, τα οποία τυπώνουν την εικόνα που έχει ήδη επεξεργαστεί ένας υπολογιστής και έχουν οριστεί οι επιθυμητές διαστάσεις. Το κόστος ενός πίνακα σε καμβά είναι σαφώς μικρότερο από ένα πίνακα ζωγραφικής ή ένα πίνακα κορνιζαρισμένο. Ο εκτυπωμένος καμβάς απλά τεντώνεται και στερεώνεται σε ξύλινο τελάρο.

φωτογραφία με δάσος σε καμβά

Όλες οι εικόνες που είδατε παραπάνω μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο για να δημιουργήσετε και σεις την δική σας σύνθεση. Η τιμή ενός έτοιμου πίνακα διαστάσεων 0,30 Χ 0,30 κοστίζει περίπου 6 ευρώ κάτι που δίνει την δυνατότητα σε όλους, με λίγα χρήματα να διακοσμήσουν με μια σειρά από πίνακες έναν ολόκληρο τοίχο.

παπαρούνες σε φωτογραφίες σε καμβά

Οι φωτογραφίες σε καμβά που θα βρείτε στον Stickerman, αποτελούν μια έτοιμη λύση για όσους δεν επιθυμούν να διακοσμήσουν με προσωπικές ή οικογενειακές φωτογραφίες τους τοίχους. Πέρα όμως και από αυτές, υπάρχουν στο διαδίκτυο αμέτρητες φωτογραφίες για καμβά για να διαλέξετε. Μπορείτε να ανεβάσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με το ειδικό εργαλείο που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα, να επιλέξετε την διάσταση που θέλετε και από κει και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς να μεταφέρουμε τις φωτογραφίες σε καμβά. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.