ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες σε καμβά ασπρόμαυροι

Οι πίνακες σε καμβά είναι τόσο δημοφιλείς σήμερα γιατί δίνουν την δυνατότητα για μοναδικες δημιουργίες που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα. Πρωτότυπες φωτογραφίες αποτυπώνονται στους πίνακες με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν στην υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.

ασπρόμαυροι πίνακες σε καμβά με τοπία

Οι ασπρόμαυροι πίνακες σε καμβά αποτελούν από μόνοι τους μια ολόκληρη θεματολογία. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι μπορεί να ταιριάξουν σε κάθε τοίχο με τα ουδέτερα χρώματα τους. Πίνακες σε καμβά ασπρόμαυροι μπορούν να δημιουργηθούν με την χρήση ασπρόμαυρων φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης. Μπορεί να είναι από οικογενειακές φωτογραφίες, ρετρο φωτογραφίες, ρομαντικές, μοντέρνες κτλ.

πίνακας σε καμβά ασπρόμαυρος με άλογο

Η τελευταίες τάσεις προτείνουν την ύπαρξη και μιας χρωματιστής πινελιάς στον πίνακα. Οι πίνακες σε καμβάδες ασπρόμαυροι, αμέσως μεταμορφώνονται σε κάτι εντυπωσιακό και ιδιαίτερο. Το συνηθέστερο χρώμα που χρησιμοποιείται είναι το κόκκινο (πχ. ένα κόκκινο τριαντάφυυλο ή ένα κόκκινο ποδήλατο). Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

ασπρόμαυρος πίνακας σε καμβά με τριαντάφυλλο

Οι ασπρόμαυροι πίνακες σε καμβά μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε χώρο του σπιτιού. Σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και παιδικά δωμάτια. Επίσης πολύ συχνά βλέπουμε πίνακες σε καμβά ασπρόμαυρους και σε γραφεία, ιατρεία και πολλούς άλλους επαγγελματικούς χώρους.

τρισδιάστατος πίνακας σε καμβά ασπρόμαυρος

Το κόστος ενός πίνακα σε καμβά είναι προσιτό για όλους. Στον Stickerman οι τιμές ξεκινάνε από τα 6 ευρώ και αυξάνονται ανάλογα με το μέγεθος. Σε κάθε περίπτωση όμως παραμένει ένας πολύ οικονομικός τρόπος διακόσμησης. Οι πίνακες σε καμβά ασπρόμαυροι έχουν την ίδια ποιότητα εκτύπωσης με τους χρωματιστούς πίνακες και η κατασκευή τους είναι η ίδια. 

πίνακας σε καμβά ασπρόμαυρος με ζέβρα

Για λόγους αισθητικής δεν θα βρείτε αρκετό υλικό στην ιστοσελίδα μας, αλλά όλοι οι έγχρωμοι πίνακες μπορούν να βγουν και σε ασπρόμαυρο μοτίβο. Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε τις δικές σας φωτογραφίες (οικογενειακές ή μη), να μας τις στείλετε και να δημιουργήσουμε τους πίνακες σε καμβά που θέλετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για το ανέβασμα της φωτογραφίας που έχουμε στην αρχική μας σελίδα.