ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες για παιδικό δωμάτιο

Αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης ενός παιδικού δωματίου είναι οι πίνακες. Οι πίνακες για παιδικό δωμάτιο σε καμβά είναι σήμερα η πρώτη επιλογή κυρίως λόγω των αμέτρητων επιλογών που υπάρχουν σε σχέδια, χρώματα και διαστάσεις. Ένας καμβάς μπορεί να δημιουργηθεί από μια φωτογραφία, από μια εικόνα ή από έναν υπολογιστή.

πίνακας ζωγραφικής για παιδικό δωμάτιο

Οι πίνακες για παιδικό δωμάτιο αγοριού συνήθως αντλούν την θεματολογία τους από το ζωϊκό βασίλειο, τους ήρωες της Disney και τον αθλητισμό. Από την άλλη πάλι οι πίνακες για παιδικό δωμάτιο κοριτσιού αντλούν τη θεματολογία τους από νεράιδες, ηρωϊδες παραμυθιών και ρομαντικές παιδικές φωτογραφίες.  Η χρωματολογία τους έχει να κάνει αποκλειστικά με τις χρωματικές συνθέσεις που ντύνουν το δωμάτιο. Κατασκευαστικά δεν υπάρχει περιορισμός αφού οποιαδήποτε φωτογραφία, ανεξαρτήτου χρώματος μπορεί να τυπωθεί σε πίνακα σε καμβά.

πίνακες για παιδικό δωμάτιο με αρκουδάκια

Το κόστος ενός πίνακα για παιδικό δωμάτιο ξεκινάει κάτω από το 10 ευρώ στις μικρές διαστάσεις. Το χαμηλό αυτό κόστος του, επιτρέπει την δημιουργία μιας σύνθεσης με παιδικούς πίνακες όπως στην παρακάτω φωτογραφία, χωρίς να ξοδευτούν πολλά χρήματα.

πίνακας για παιδικό δωμάτιο με παιδάκια

Όσο καλύτερη είναι η φωτογραφία τόσο μεγαλύτερη είναι η διάσταση στην οποία μπορεί να τυπωθεί. Συχνά προτιμάται να δημιουργούνται πίνακες για παιδικά δωμάτια μέσα από οικογενειακές φωτογραφίες, ή από φωτογραφίες εκδηλώσεων όπως είναι η βάπτιση του παιδιού και τα πρώτα γενέθλια.

πίνακας για παιδικό δωμάτιο με τη γέννα

Οι πίνακες για παιδικό δωμάτιο που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Stickerman, αποτελούν απλά ένα δείγμα των επιλογών που υπάρχουν. Μπορείτε να διαλέξετε μία ή περισσότερες φωτογραφίες που αρέσουν σε εσάς και το παιδί και να δημιουργήσετε την δική σας αποκλειστική διακοσμητική παρέμβαση στο δωμάτιο.

πίνακας για βρεφικό δωμάτιο με φεγγάρι

Δεν έχετε παρά να μας στείλετε τις φωτογραφίες που επιλέξετε και εμείς θα δημιουργήσουμε τη μακέτα για τους πίνακες σας. Σε αυτή την περίπτωση η μόνη προϋπόθεση είναι η φωτογραφίες να είναι καλής ανάλυσης. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Το κόστος ενός πίνακα για παιδικό δωμάτιο δεν αλλάζει στην περίπτωση που επιλέξετε δική σας φωτογραφία. Αλλάζει μόνο από τη διάσταση του. Στην αρχική σελίδα θα βρείτε την ανάλογη εφαρμογή για το ανέβασμα της εικόνας και την επεξεργασία των διαστάσεων της.