ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Παιδικοί πίνακες με ονόματα

Οι παιδικοί πίνακες σε καμβά μπορούν να προσθέσουν διακοσμητικές πινελιές στο δωματιο του παιδιου με πολύ οικονομικό τρόπο. Οι παιδικοί πίνακες με ονόματα είναι μια καινούρια τεχνοτροπία στην οποία χρησιμοποιούμε μια εικόνα ή μια ζωγραφιά και προσθέτουμε το όνομα του παιδιού ή και ολόκληρη φράση αν θέλουμε.

παιδικός πίνακας με όνομα Αλέξανδρος

Η διακοσμητική αυτή τάση δινει στον τοίχο και σε ολόκληρο το δωμάτιο την ταυτότητα του παιδιού με ένα πολύ έξυπνο τρόπο. Σε παιδιά άνω των 3 ετών μπορούν να χρησιμοποιηθούν και φράσεις ή εικόνες που τους υπενθυμίζουν βασικά πράγματα στην καθημερινότητα τους, μεσω παιχνιδιού. Όπως το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών κτλ.

παιδικος πίνακας με ονόματα

Οι παιδικοί πίνακες με ονόματα δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους υπόλοιπους παιδικούς πίνακες σε καμβά. Το αυτοσχέδιο περιεχόμενο τους δεν αλλάζει τον τρόπο κατασκευής και την τιμή αγοράς τους. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στον Stickerman. 

παιδικοί  πίνακες με όνομα

Τα μοτίβα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθούν οι παιδικοί πίνακες με ονόματα είναι αμέτρητα. Στην ουσία κάθε παιδική εικόνα, φωτογραφία ή ζωγραφιά στην κατάλληλη χρωματολογία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για διακόσμηση.

τρίπτυχοι παιδικοί πίνακες με ονόματα

Στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ" θα βρείτε αρκετά δείγματα για να δημιουργήσετε τον δικό σας παιδικό πίνακα με όνομα. Αλλά ακόμα και αν δεν καλυφθείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια δική σας εικόνα, να μας την στείλετε και εμείς θα την επεξεργαστούμε για να φτιάξουμε τον καμβά.

παιδικός πίνακας με 3 ονόματα

Οι τιμές αρχίζουν από τα 6 ευρώ για τους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ και για διαστάσεις 0,30 Χ 0,30. Όσο μεγαλώνει η διάσταση αλλάζει και η τιμή. Τέλος, μια καλή ιδέα είναι ο συνδυασμός 2 ή περισσοτέρων καμβάδων, ως μια σύνθεση (δίπτυχα, τρίπτυχα κτλ.). Ρωτήστε μας τηλεφωνικά ή μέσω email, για το πως μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας παιδικούς πίνακες με ονόματα.