ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για βρεφικό δωμάτιο

Οι ταπετσαρίες ανέκαθεν είχαν χώρο στη διακόσμηση των δωματίων, τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων. Βέβαια σήμερα οι κλασσικές χάρτινες ταπετσαρίες που ακολουθούσαν ένα συγκεκριμένο μοτίβο έχουν αντικατασταθεί από τις αυτοκόλλητες ταπετσαρίες από βινύλιο. Οι ταπετσαρίες για βρεφικό δωμάτιο δεν θα μπορούσαν καλύτερη εφαρμογή. Λόγω της ποιότητας του υλικού οι ταπετσαρίες βινυλίου είναι πιο ανθεκτικές, δεν σχίζονται, δεν απορροφούν υγρά και υγρασία και δεν απορροφούν λεκέδες.

ταπετσαρίες βρεφικού δωματίου για κορίτσι

Οι ταπετσαρίες για βρεφικό δωμάτιο καθαρίζονται εύκολα με ένα βρεγμένο πανί, οπότε θα μπορέσετε να συγχωρέσετε το παιδί για τις συνηθισμένες ζαβολιές με τις μπογιές στους τοίχους.

ταπετσαρία για βρεφικό δωμάτιο

Από διακοσμητικής άποψης τώρα, οι σύγχρονες ταπετσαρίες για βρεφικό δωμάτιο, είναι ικανές να μεταμορφώσουν το χώρο και να δώσουν στο παιδί ερεθίσματα και συναισθήματα θετικής ενέργειας. Οι ταπετσαρίες αυτές δεν αποτελούνται από ένα ενιαίο κομμάτι αλλά πολλά μικρότερα τα οποία όταν κολληθούν στον τοίχο σχηματίζουν μια ενιαία εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι για να δημιουργήσουμε ταπετσαρίες για βρεφικό δωμάτιο χρειαζόμαστε μια εικόνα σε μεγέθυνση στη διάσταση που εμείς θέλουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε εικόνα αρκεί να είναι υψηλής ανάλυσης για να μπορεί να μεγαλώσει.

ταπετσαρία για βρεφικό δωμάτιο αγοριού

Στις φωτογραφίες που βλέπετε υπάρχουν μερικές από τις ομορφότερες ταπετσαρίες βρεφικού δωματίου, όπως είναι εφαρμοσμένες μέσα στο χώρο. Η θεματολογία όμως δεν εξαντλείται εδώ. Υπάρχουν άπειρες φωτογραφίες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν θέμα για ταπετσαρία

ταπετσαρία βρεφικού δωματίου με ζώα

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια μεγάλη πλειάδα από τέτοιες φωτογραφίες για ταπετσαρίες για βρεφικό δωμάτιο. Μπορείτε όμως να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να βρείτε την δική σας αγαπημένη εικόνα που νομίζετε ότι ταιριάζει χρωματικά και αισθητικά με το δικό σας δωμάτιο.

ταπετσαρίες βρεφικού δωματίου με ουράνιο τόξο

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι μας στείλετε την φωτογραφία και μαζί και τις διαστάσεις που θα θέλατε να έχει η ταπετσαρία. Εμείς θα φροντίσουμε να δημιουργήσουμε μια μακέτα με την καινούρια σας ταπετσαρία με φόντο το χρώμα του τοίχου σας για να δείτε κατά πόσο ταιριάζει. Μετά περνάμε στο επόμενο  στάδιο που είναι η εκτύπωση της σε βινύλιο. Είναι τόσο απλό η διακόσμηση με ταπετσαρία, όσο ακούγεται. Επικοινωνήστε με τον Stickerman για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, για το πως μπορείτε να δημιουργήσετε και σεις ταπετσαρίες για βρεφικό δωμάτιο.