ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες με λουλούδια

Οι πίνακες αποτελούν το σημαντικότερο κομμάτι της διακόσμησης των τοίχων ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου. Σε οποιαδήποτε μορφή και αν τους συναντήσουμε, αλλάζουν την εικόνα ενός τοίχου. Καδραρισμένοι πίνακες, φωτογραφίες, καμβάδες, αφίσες είναι μερικές από τις εκφράσεις τους. Τα λουλούδια αποτελούν ίσως την κυριότερη θεματολογία τους. Οι πίνακες με λουλούδια δίνουν μια αίσθηση ζωντάνιας και φρεσκάδας σε ένα χώρο.

πίνακας με λουλούδια παπαρούνας

Σήμερα οι πίνακες ζωγραφικής με λουλούδια έχουν υψηλό κόστος, γι' αυτό και προτιμούνται κυρίως οι πίνακες με λουλούδια σε καμβά. Πέρα από το ότι μας δίνουν μια οικονομική διακόσμηση, έχουν και το πλεονέκτημα ότι μπορούν να απεικονίζουν οποιοδήποτε πίνακα ζωγραφικής. 

τρίπτυχος πίνακας με λουλούδια αμυγδαλιάς

Αλλά οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ. Πίνακες με λουλούδια σε καμβά μπορούμε να φτιάξουμε χρησιμοποιώντας μια οποιαδήποτε φωτογραφία με λουλούδια μας αρέσει. Έχουμε την δυνατότητα να διαλέξουμε τα λουλούδια που μας αρέσουν, στα χρώματα που μας ταιριάζουν και στην διάσταση που επιθυμούμε.

πίνακας με μωβ λουλούδια

Υπάρχουν επίσης και οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε με πίνακες με λουλούδια, δημιουργώντας πολύπτυχους πίνακες για ένα τοίχο. Η μοντέρνα αισθητική φέρνει τους πολύπτυχους πίνακες με λουλούδια να απεικονίζουν όλοι μαζί μια ενιαία εικόνα.

πολύπτυχος πίνακας με λουλούδια

Οι πίνακες με λουλούδια σε καμβά μπορούν να διακοσμήσουν όλους τους εσωτερικούς χώρους. Υπνοδωμάτια, σαλόνια, κουζίνες και γραφεία. Οι τιμές τους ξεκινάνε από τα 5-6 ευρώ και αυξάνονται όσο μεγαλώνουν οι διαστάσεις.

πίνακας με ζωγραφισμένα λουλούδια

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από πίνακες με λουλούδια. Μπορείτε όμως να ανεβάσετε την δική σας φωτογραφία και εμείς θα αναλάβουμε να φτιάξουμε τον καμβά στην διάσταση που επιθυμείτε. Στην αρχική σελίδα θα βρείτε την εφαρμογή "ανέβασε τη φωτογραφία σου", με την οποία ορίζεις και την επιθυμητή διάσταση. Ο μόνος περιορισμός είναι η φωτογραφία να είναι μεγάλης ανάλυσης για να τυπωθεί σωστά στον καμβά. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα σας για να λάβετε και περισσότερες πληροφορίες. Οι πίνακες με λουλούδια του Stickerman θα εντυπωσιάσουν εσάς και θα μεταμορφώσουν τους τοίχους του σπιτιού σας.