ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για κρεβατοκάμαρα

Η χρήση της ταπετσαρίας στην κρεβατοκάμαρα αποτελεί μια διαχρονική τεχνοτροπία διακόσμησης. Οι διακοσμητικές ταπετσαρίες κρεβατοκάμαρας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Τις χάρτινες και τις αυτοκόλλητες. Οι παραδοσιακές χάρτινες ταπετσαρίες που κοσμούσαν επί πολλές δεκαετίες τους τοίχους των σπιτιών, τείνουν σήμερα να εξαλειφθούν. Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες για κρεβατοκάμαρα, μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβές, αλλά είναι πολύ πιο εύχρηστες.

φλοράλ ταπετσαρία κρεβατοκάμαρας

Τα πλεονεκτήματα που έχουν έναντι στις χάρτινες ταπετσαρίες κρεβατοκάμαρας συνοψίζονται στα εξής:

  • Είναι κατασκευασμένες από βινύλιο, υλικό που αντέχει στην υγρασία (αδιάβροχο από την εξωτερική μεριά). Μόνο από την πλευρά του τοίχου μπορεί να προκληθεί ζημιά από υγρασία.
  • Δεν απορροφούν λεκέδες και καθαρίζονται εύκολα με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί.
  • Δεν χρειάζονται κόλες και βούρτσες για την τοποθέτηση τους. Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες για κρεβατοκάμαρες δεν χρειάζονται καν συνεργείο τοποθέτησης. Μπορεί ο καθένας με λίγη προσοχή να τις κολλήσεις μόνος του. Και αν κάπου κολλήσεις στραβά μπορεί να ξεκολληθεί και να κολληθεί εκ νέου. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι εξαλείφεται και το κόστος τοποθέτησης που πρέπει να υπολογίζουμε στις χάρτινες ταπετσαρίες.
  • Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες για κρεβατοκάμαρα μπορούν να κολλήσουν σχεδόν σε κάθε επιφάνειες. Σοβάς, ξύλο, μέταλλο και πλαστικό. Οπότε μπορούν να καλύψουν διάφορα επιθέματα που μπορεί να υπάρχουν σε ένα τοίχο.
  • Και τέλος οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες για κρεβατοκάμαρα μπορούν να αποκολληθούν όποτε θέλουμε, πολύ εύκολα και χωρίς να αφήσουν κανένα σημάδι στον τοίχο.

Τα σχέδια που μπορεί να έχει μια αυτοκόλλητη ταπετσαρία κρεβατοκάμαρας, μπορεί να είναι κλασικά με ρίγες ή φλοράλ, αλλά μπορεί να είναι και μοντέρνα όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι μπορούμε με την χρήση μιας δικής μας φωτογραφίας, να δημιουργήσουμε το δικό μας μοτίβο που θα αποτυπώσουμε μετά σε μια ταπετσαρία. Οι ταπετσαρίες βινυλίου είναι εκτυπώσιμες σε ειδικό μηχάνημα συγκεκριμένων διαστάσεων, αλλά χωρίς περιορισμούς στο θέμα εκτύπωσης.

ταπετσαρίες κρεβατοκάμαρας με τούβλα

ταπετσαρίες για κρεβατοκάμαρες με βιβλία

ταπετσαρία για κρεβατοκάμαρες με παλιό σπίτι

ταπετσαρίες κρεβατοκάμαρας με ρολόγια

ταπετσαρία για κρεβατοκάμαρα με βαλίτσες

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες για κρεβατοκάμαρα και μια μεγάλη ποικιλία από φωτοταπετσαρίες κρεβατοκάμαρας. Η διαφορά μιας ταπετσαρίας από μια φωτοταπετσαρία, είναι ότι η δεύτερη δεν απεικονίζει ένα συνεχόμενο μοτίβο, αλλά μια ολοκληρωμένη εικόνα στον τοίχο.