ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Παιδικοί πίνακες σε καμβά

Οι πίνακες αποτελούν το πιο συνηθισμένο διακοσμητικό στοιχείο σε όλα τα σπίτια. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από τα παιδικά δωμάτια. Οι παιδικοί πίνακες σε καμβά αποτελούν την σύγχρονη διακοσμητική έκφραση και συνδυάζουν την εύκολη και οικονομική κατασκευή, με την ακριβή επιθυμητή θεματολογία.

παιδικοί πίνακες σε καμβά με φεγγαράκι

Οι παιδικοί πίνακες σε καμβάδες μπορούν να αποτυπώνουν οποιαδήποτε φωτογραφία ή εικόνα θέλουμε και ταιριάζει στην υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου. Μπορεί να απεικονίζουν οικογενειακές φωτογραφίες ή φωτογραφίες του παιδιού, παιδικούς ήρωες,, ζώα και πουλιά.

τρίπτυχος παιδικός πίνακας σε καμβά

Οι παιδικοί πίνακες σε καμβά μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με άλλα διακοσμητικά είδη, όπως τα αυτοκόλλητα τοίχου, οι κρεμαστές χειροτεχνίες και τα παραδοσιακά καδράκια. Η ελαφριά κατασκευή τους επιτρέπει την πολύ εύκολη τοποθέτηση τους στον τοίχο.

παιδικός πίνακας σε καμβά με ζωάκια

Οι διαστάσεις ενός παιδικού πίνακα σε καμβά μπορεί να γίνει κατά παραγγελία, ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο. Όσο υψηλότερης ανάλυσης ειναι η φωτογραφία που θα χρησιμοποιηθεί τόσο μεγαλύτερη μπορεί να γίνει και η διάσταση του καμβά.

παιδικός πίνακας σε καμβά με παιδικές φωτογραφίες

Μία πολύ πρωτότυπη ιδέα είναι να φωτογραφίσετε τις καλύτερες ζωγραφιές που έχει κάνει το παιδί και να τις μεταφέρετε σε πίνακες σε καμβά. Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα είναι η δημιουργία ενός κολάζ φωτογραφιών με χρονολογική σειρά, από τα γενέθλια του.

παιδικός καμβάς με παιδιά

Τέλος η δημιουργία τρίπτυχου, τετράπτυχου ή πεντάπτυχου πίνακα θα αποτελέσει την πιο εντυπωσιακή διακόσμηση στο τοίχο του δωματίου. Για την δημιουργία ενός πολύπτυχου παιδικού πίνακα σε καμβά θα χρειαστεί μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης που θα αποτυπώνεται τμηματικά στους πίνακες.

παιδικός πίνακας με αρκούδα

Στον Stickerman μπορούμε να δημιουργήσουμε παιδικούς πίνακες σε καμβά που θα διακοσμήσουν και θα στολίσουν τα δωμάτια των μικρών μας φίλων. Καμβάδες μοναδικοί, με φαντασία και στιλ.