ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για εσωτερικές πόρτες

Οι ταπετσαρίες ως διακοσμητική έκφραση χρησιμοποιούνται στο ντύσιμο των τοίχων εδώ και πολλές δεκαετίες. Συχνά όμως χρησιμοποιούμε ταπετσαρίες για να καλύψουμε κάποιες ατέλειες που έχουν οι τοίχοι και όχι μόνο αυτοί. Ατέλειες μπορεί να έχει η εξωτερική πλευρά μιας ντουλάπας, ένα ξύλινο έπιπλο, μια πόρτα. Οι ταπετσαρίες για εσωτερικές πόρτες τοποθετούνται κυρίως για  δύο λόγους. Ο ένας είναι ο καθαρά διακοσμητικός και ο δεύτερος έχει να κάνει με την αλλαγή του χρώματος της πόρτας και την κάλυψη γρατζουνιών και χτυπημάτων.

ταπετσαρία εσωτερικής πόρτας κουζίνας

Οι ταπετσαρίες για εσωτερικές πόρτες είναι αυτοκόλλητες, κατασκευάζονται από βινύλιο, ένα υλικό που αντέχει και στην υγρασία και στην έκθεση στον ήλιο. Η ταπετσαρία για εσωτερική πόρτα τοποθετείται εύκολα χωρίς να χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός και το το ίδιο εύκολα μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς να αφήσει σημάδια στην πόρτα.

ταπετσαρία εσωτερικής πόρτας με ζωγραφία

Οι ταπετσαρίες για εσωτερικές πόρτες μπορεί να είναι μονόχρωμες ή με με σχέδια. Μια μονόχρωμη ταπετσαρία θα δέσει αισθητικά με τα υπόλοιπα χρώματα του δωματίου, αλλά μια ταπετσαρία με σχέδια μπορεί να απογειώσει διακοσμητικά τον χώρο.

Ταπετσαρίες για εσωτερικές πόρτες με γάτες

Τα θέματα που μπορεί να απεικονίζουν οι ταπετσαρίες για εσωτερικές πόρτες είναι θεωρητικά άπειρα. Και αυτό γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφία πολύ καλής ανάλυσης για την δημιουργία της ταπετσαρίας. Το βινύλιο είναι υλικό εκτυπώσιμο και μπορεί να αποτυπωθεί επάνω του ότι θέλουμε. 

Δελφίνια σε ταπετσαρία για εσωτερική πόρτα

Στον Stickerman, στην ενότητα "Αυτοκόλλλητα πόρτας" θα βρείτε μια σειρά από έτοιμες μακέτες. Στην πραγματικότητα όμως μπορείτε να διαλέξετε μια δική σας φωτογραφία να μας την στείλετε με email και να δημιουργήσουμε τη μακέτα αποκλειστικά για την δική σας ταπετσαρία για εσωτερική πόρτα. Αρκεί όπως είπαμε να είναι υψηλής ανάλυσης.

κοριτσίστικες ταπετσαρίες για εσωτερικές πόρτες

Το κόστος μιας ταπετσαρίας για εσωτερική πόρτα κυμαίνεται ανάμεσα στα 30 και 40 ευρώ, ανάλογα με τις διαστάσεις της πόρτας. Τέλος να αναφέρουμε ότι οι ταπετσαρίες για εσωτερικές πόρτες είναι σχεδόν αδιάβροχες, δεν απορροφούν λεκέδες και καθαρίζονται εύκολα με ένα βρεγμένο πανί.

Ταπετσαρία για εσωτερική πόρτα

Τηλεφωνήστε μας στο 210 323 9890 γα να λύσετε τις όποιες απορίες έχετε.