ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για κορίτσια

Η διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρία είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων μας. Οι διακοσμητικές ταπετσαρίες για κορίτσια και αγόρια, έχουν τα τελευταία χρόνια μια ανοδική τάση και αυτό οφείλεται στην αντικατάσταση των παλιών χάρτινων ταπετσαριών με τις αυτοκόλλητες ταπετσαρίες βινυλίου. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι μπορούν το εικαστικό τους θέμα μπορεί να είναι οποιαδήποτε αγαπημένη φωτογραφία.

κοριτσίστικη ταπετσαρία με γοργόα

Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες για κορίτσια αντλούν τη θεματολογία τους μέσα από παραμύθια, παιδικές ηρωΐδες, κλασσικά μοτίβα με ζωάκια, πουλιά και πεταλούδες. Οι ταπετσαρίες για κορίτσια με νεράιδες και γοργόνες προτιμούνται στις μικρές ηλικίες και για τις μεγαλύτερες φτάνουμε έως και τους σύγχρονους μουσικούς και τηλεοπτικούς αστέρες.

ταπετσαρίες για κορίτσι με λιβάδι

Στις χρωματικές επιλογές κυριαρχεί φυσικά το ροζ αλλά και το λαχανί. Δεν υπάρχει όμως περιορισμός στα χρώματα καθώς μπορεί να επιλεγεί ένα θέμα που να ταιριάζει στα χρώματα που προυπάρχουν στο κοριτσίστικο δωμάτιο.

ταπετσαρίες για κορίτσια με το Γουΐνι

Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες για κορίτσια αποτελούνται από μια σειρά αυτοκόλλητα που όταν ενωθούν στον τοίχο προβάλουν μια ενιαία εικόνα. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα να απεικονίζουν ένα συνεχόμενο συγκεκριμένο μοτίβο, όχι απαραίτητα φλοράλ.

αυτοκόλλητη ταπετσαρία για κορίτσι

Οι ταπετσαρίες για κορίτσια μπορούν να εκτυπωθούν σε όποια διάσταση θέλουμε και να καλύψουμε όσο κομμάτι του τοίχου θέλουμε. Όσο μεγαλώνει όμως η επιθυμητή διάσταση χρειαζόμαστε φωτογραφία μεγαλύτερης ανάλυσης. Εκτός από αυτόν τον περιορισμό, δεν υπάρχει καμιά άλλη δέσμευση και μπορούμε να σχεδιάσουμε ότι ακριβώς θέλουμε.

αυτοκόλλητες ταπετσαρίες για κορίτσια

Στον Stickerman αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε ταπετσαρίες για κορίτσια για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά. Αν οι μακέτες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας δεν σας καλύπτουν μπορείτε να μας στείλετε την φωτογραφία της επιλογής σας και θα δημιουργήσουμε την μακέτα για την δική σας ταπετσαρία για κορίτσια. 

ταπετσαρία για κορίτσια

Τέλος να πούμε ότι οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες για δωμάτια κοριτσιών είναι ανθεκτικές στην υγρασία, τη βρωμιά και την σκόνη και καθαρίζονται με ένα νοτισμένο πανί. Όταν στο μέλλον αποφασίσουμε να την αφαιρέσουμε, δεν αφήνουν σημάδια στον τοίχο.