ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Ταπετσαρίες για ψυγεία

Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων δεν εξαντλείτε πλέον σε παραδοσιακές μεθόδους και τεχνοτροπίες διακόσμησης. Η διακόσμηση ψυγείων αποτελεί μια μοντέρνα ιδέα που αλλάζει την όψη ολόκληρης της κουζίνας σε ένα σπίτι, αλλά και του χώρου υποδοχής σε ένα κατάστημα. Οι ταπετσαρίες για ψυγεία μπορούν να απογειώσουν διακοσμητικά ένα χώρο και ταυτόχρονα να καλύψουν και τυχόν ατέλειες στην εξωτερική πλευρά ενός ψυγείου.

ταπετσαρία για ψυγείο με καράβι

Οι ταπετσαρίες για ψυγεία είναι ουσιαστικά αυτοκόλλητα ψυγείου, τα οποία και εφαρμόζονται στις εξωτερικές επιφάνειες. Οι συγκεκριμένες ταπετσαρίες ψυγείων βγαίνουν κατά παραγγελία και ανάλογα με την επιθυμητή διάσταση.

Ταπετσαρίες για ψυγεία με ποδήλατα

Μπορεί να απεικονίζει από ένα συγκεκριμένο μοτίβο, έως και μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Η θεματολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι αστείρευτη. Οποιαδήποτε εικόνα μπορεί να τυπωθεί στην διάσταση που θέλουμε, μπορεί να γίνει ταπετσαρία για ψυγείο.

Ταπετσαρίες για ψυγεία με ζωγραφιές

Η τοποθέτησης μιας ταπετσαρίας ψυγείου δεν έχει κάποιες ιδιαίτερες δυσκολίες. Λίγη προσοχή χρειάζεται στα χερούλια και τίποτε περισσότερο. Και αν το βαρεθείτε μπορείτε να την αφαιρέσετε με πολύ μεγάλη ευκολία, χωρίς να αφήσετε ίχνη στο ψυγείο σας.

κλασική ταπετσαρία για ψυγείο

Με μια ταπετσαρία ψυγείου μπορείτε να κρύψετε και τις γρατζουνιές και τα βαθουλώματα που έχει η συσκευή σας. Στα επαγγελματικά ψυγεία μια ταπετσαρία μπορεί να απαλύνει την κρυάδα των inox και να δέσει διακοσμητικά την επαγγελματική συσκευή με τον υπόλοιπο χώρο.

ταπετσαρίες για ψυγεία με την ακρόπολη

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλές ταπετσαρίες για ψυγεία που μπορούν να βγουν σε όποια διάσταση σας βολεύει. Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα να διαλέξετε κάποια άλλη φωτογραφία και να την εκτυπώσουμε σε ταπετσαρία για ψυγεία. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση από αυτές που θα βρείτε στον κατάλογο μας. Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και να σχεδιάσουμε μαζί την δική σας ταπετσαρία για ψυγείο.