ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Πίνακες σε καμβά με ζωγραφική

Μια ανανέωση στον χώρο που εργάζεστε πολύ και διαρκώς δε βλάπτει. Μια αλλαγή στους τοίχους που άθελά μας κοιτάμε όλοι περισσότερο από μια φορά το λεπτό θα ήταν ιδανική για να βελτιώσει τη διάθεση σας για δουλειά και τη ψυχολογία σας να συνεχίσετε δυναμικά τη μέρα σας και την εργασία σας. Στο Paravan Decor έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα πινάκων σε καμβά με ζωγραφική από διάσημους ζωγράφους και τρανούς.

Μια ιδανική επιλογή για το γραφείο σας για παράδειγμα θα ήταν ένας πίνακας σε καμβά με ζωγραφική από τον Hieronymus Bosch. Τα έργα του κυμαίνονται σε γήινους τόνους και χρωματισμούς κάνοντας τα να ταιριάζουν απόλυτα σε έναν χώρο όπου κάποιος επρόκειτο να δουλέψει και θέλει να έχει την απόλυτη συγκέντρωση και επιτυχία στη δουλειά του. Τα έργα του έχουν χαρακτηριστεί ως «περίεργες φαντασιώσεις» από τον ιστορικό τέχνης Κάρελ φαν μαντερ. Αυτό τους προσδίδει μια μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα κάτι που σπανίως βρίσκουμε σε έργα και πίνακες ζωγραφικής. Επιπλέον ταιριάζει σε κάθε είδους διακόσμηση που διαθέτετε στο γραφείο σας. Είτε αυτή είναι minimal είτε μπαρόκ διακόσμηση.

Στον Paravan Decor μπορείτε να προμηθευτείτε σε ότι διάσταση επιθυμείτε τους πίνακες σε καμβά με ζωγραφική από τον Hieronymus Bosch.

Πίνακας σε καμβά Hieronymus Bosch - Above the Heaven

Πίνακας σε καμβά Hieronymus Bosch - El Bosco - 1451

Πίνακας σε καμβά Hieronymus Bosch - The Owl's Nest