ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : Δ-ΤΕΤ-ΣΑΒ (9:00 - 18:00) ΤΡ.-ΠΕΜ.-ΠΑΡ (9:00 - 20:00) +30 210 444 1809
Stickerman και κόλλησες!! | Αυτοκόλλητα, Ταπετσαρίες - Stickerman

Σχετικά με εμάς

Ο stickerman είναι ο διαδικτυακός ήρωας  που θα  λατρέψετε!

Εχει βάλει σκοπό να ομορφύνει το σπίτι σας και αγαπάει όλους τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του. Οι σύμμαχοι του stickerman (οι αφανείς ήρωες) βάζουν τα δυνατά τους για να έχετε ενα μοναδικό σπίτι ,και συνεχώς ανανεώνει την γκάμα των προιόντων του για να ξαφνιασει  ευχάριστα όλους τους φίλους του.

Η αποστολή της εταιρείας να παράσχει υψηλής ποιότητας και πρωτότυπες διακοσμητικές εφαρμογές σε όλη την Ελλάδα, οδήγησε στη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να δώσουν την προσωπική τους πινελιά στον χώρο τους εύκολα και οικονομικά. Η ιδέα μας ήταν και είναι να μοιραστούμε το πάθος μας για τη δημιουργία και τη διακόσμηση μαζί σας, και να σας βοηθήσουμε να κάνετε τον χώρο σας μοναδικό.

Η παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται με Inject Plotter, που είναι η τελευταία τεχνολογία στην ψηφιακή εκτύπωση. Το HP Latex προσφέρει ανθεκτικές και άοσμες εκτυπώσεις, με ανώτερη ποιότητα εικόνας και υψηλή ακρίβεια στη λεπτομέρεια, χωρίς να βλάπτει το περιβάλλον. Επίσης, χρησιμοποιούμε μελάνια νερού LATEX τα οποία προσφέρουν εκτυπώσεις μεγάλης διάρκειας και επιτυγχάνουν άριστα αποτελέσματα σε όλη την γκάμα των υλικών μας.

Η εταιρεία Stickerman Μον ικε ξεκίνησε το 2011 σαν εταιρεία διαφημιστικών και διακοσμητικών εφαρμογών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Η ανάπτυξή της υπήρξε ραγδαία και ακολουθήθηκε από σημαντικές επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο δυναμικό και εξοπλισμό παραγωγής.